logo
logo
Haberler


Sütçüler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği (Süder), 24 Temmuz Basın Bayramı'nı Kutladı

Sütçüler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği (Süder) Başkanı, 24 Temmuz Basın Bayramı'nı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan, basının demokrasinin en önemli unsurlarından biri olduğunu vurgulayarak, gazetecilerin ve basın mensuplarının önemli rolüne dikkat çekti.

Basın özgürlüğünün demokratik toplumların vazgeçilmez bir parçası olduğunu belirten Süder Başkanı, gazetecilerin toplumda bilgi akışının sağlanmasında, haberlerin tarafsız ve doğru bir şekilde kamuoyuna ulaştırılmasında kritik bir rol üstlendiğini ifade etti. Basın mensuplarının, toplumun gözü, kulağı ve vicdanı olduğunu söyleyen Başkan, basının sorumluluklarına dikkat çekerek her zaman objektif ve tarafsız haber yapmanın önemini vurguladı.

Başkan, kutlama mesajında şunları söyledi: "24 Temmuz Basın Bayramı, basın mensuplarımızın haklarını ve özgürlüklerini kutlamak için önemli bir gün. Demokrasinin temel taşlarından biri olan basın, halkın haber alma hakkının güvencesidir. Sürekli olarak doğru ve tarafsız haber yaparak, toplumu aydınlatma ve yönlendirme sorumluluğunu üstleniyorlar."

Süder'in, bölgede sosyal yardımlaşma ve kültürel etkinliklerle topluma hizmet verdiğini belirten Başkan, basın mensuplarıyla işbirliğinin önemine de değindi. Haberlerin topluma ulaşmasında basının katkısını vurgulayarak, çalışmalarıyla toplumsal farkındalığın artmasına önemli katkılar sağladıklarını ifade etti.
 




Okunma Sayısı: 220








3.129.21.240






DİĞER HABERLER